Voorjaarsactiviteit 2018, een superfeest

Hoi allemaal,

Op vrijdag 13 april was het zover: de voorjaarsactiviteit. Een knallende comeback naar een aantal jaar afwezigheid. Wekenlang werd er hard gewerkt om deze tot een groot succes te maken en dat is goed gelukt!

In de middag was het aan de kinderen van groep 1 t/m 4 om zichzelf op te leiden tot echte superhelden. Onze eigen geheime superheld heeft streng toegekeken en ontdekte dat er bij KVW wel heel veel superhelden zijn. De superheld was vooral onder de indruk dat alle kinderen zo goed meededen  en zelfs de Fitlala een paar keer opvoerden! Wat hebben ze het goed gedaan! Aan het einde van de middag mochten ze dan ook allemaal hun superhelden diploma in ontvangst nemen. Super gedaan!

’s Avonds werd de kantine bij HBSV omgetoverd tot een blauw en roze discotheek. Er werd gedanst en gezongen. Ook zijn we erachter gekomen dat er een hoop supermodellen in Hout-Blerick woont want de photobooth draaide overuren. Maar misschien nog wel de grootste hit was het (alcoholvrije) bierpong waardoor we het bijna een zwemfeest mochten noemen. Het was in ieder geval een zeeer geslaagd feestje!

Nu draait KVW overuren om de zomer net zo’n succes te maken, de lat ligt hoog. Zien we jullie dan ook weer?

Groetjes,

KinderVakantieWerk Hout-Blerick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *