Challenge zomer 2020

Afgelopen maandag hebben de kinderen uit Hout-Blerick meegedaan aan ‘Challenge zomer 2020’.

Het programma bestond dit jaar uit twee delen.

Rondom het Spuithuuske was de Challenge opgezet in een aantal spellen. Onder andere stoeptegels schilderen 👩‍🎨 voor de Raad van Kinderen, een ‘voel-spel’ waarbij gevoeld moest worden wat de inhoud was van de emmer (van haargel tot pistachenoten of cola-flesjes in water)🤪 😬, maar ook heerlijk verfrissend snoephappen 🍬🍬 in een bak met water.

Het andere gedeelte bestond uit een foto-speurtocht in het dorp. Diverse locaties moesten aan de hand van foto’s herkend en gefotografeerd 📸 worden. Op één locatie was het tijd voor de Smoothie-Challenge🥤. De kinderen moesten vragen over elkaar beantwoorden. Had je een antwoord fout, dan ging er één van de niet-alledaagse ingrediënten (denk bijvoorbeeld aan stroop, oploskoffie, ketchup enz enz) in de Smoothie. Smullen maar!🤪

Bij de start van de foto-speurtocht ontving ieder groepje een schuursponsje 🧽. Aan de mensen in het dorp werd gevraagd of zij deze wilden ruilen voor een ander voorwerp. Het verkregen voorwerp diende vervolgens weer geruild te worden enz enz. De kinderen kwamen terug met geweldige 😄voorwerpen: onder andere een grote doos chocolade 🍫 , puzzels, glazen, tuinlampen, tennisrackets 🎾 , beeldjes en grote kaars🕯.
Alles is door middel van een Tombola verdeeld onder de kinderen.

Wij vonden het een zeer geslaagde dag☀️😄.

Alle kinderen bedankt dat jullie er waren! We vonden het erg leuk en gezellig om jullie weer te zien.

Als organisatie kunnen we dit niet alleen. We zijn bij iedere activiteit ook weer afhankelijk van andere vrijwilligers. Daarom ook alle jeugdhulpen en ouders bedankt voor het begeleiden van de kinderen. Ook de Raad van Kinderen, de Dorpsraad en Gemeente Venlo bedankt voor de materialen en Zalzershaof en R. Grubben BV bedankt voor de lunch.

Geniet allemaal nog even van de laatste dagen van de zomervakantie☀️🏖 en voor iedereen een goede start van het nieuwe schooljaar gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *