Gezocht……….

Gezocht…………………………

 

……… enthousiaste dorpsgenoten die samen met de vrijwilligers van KinderVakantieWerk actief aan de slag willen voor de basisschoolkinderen van Hout-Blerick !!!!!

Ieder jaar organiseren de vrijwilligers van KinderVakantieWerk samen met de jeugdhulpen diverse gezellige activiteiten voor de basisschoolkinderen van Hout-Blerick en de kinderen van basisschool de Springbeek. Denk aan de zomerweek, het kamp, Sinterklaas en SinterMerte, maar vergeet ook de winteractiviteit niet.

Bij het bedenken en organiseren van de activiteiten kunnen we altijd een hoop hulp gebruiken. Deze hulp kan heel divers zijn: creatieve ideeën, handig handjes, beschikbare materialen, een leuke locatie, begeleiding, eenmalig of structureel, noem maar op!

Lijkt het je leuk om samen met de vrijwilligers en jeugdhulpen van KinderVakantieWerk aan de slag te gaan, stuur dan een berichtje naar info@kvw-houtblerick.nl. Je kunt ook contact opnemen met Bibi Jaspers (06 18 65 28 34), Marcel Delissen (06 20 32 53 36), Erik Munten (06 11 43 76 21) of Carina Houwen (06 12 58 16 18). Ben je nieuwsgierig en wil je onze vergadering bijwonen: kom dan op 22 mei om 20.00 uur naar het Spuithuuske.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *